Tuesday 15 February 2011

Ne ustreza(j)mo drugim! Zakaj? Beri naprej in se nasmej ;)

Ustrezanje pričakovanjem ali pogledom drugih je že od nekdaj moda, a v skrajnosti, v kakršne zahaja današnja družba, je že na meji okusnega. Iskanje potrditve lastne vrednosti v pogledih, besedah in dejanjih drugih kaže zgolj na skrajno nezadovoljstvo tega kar smo. Ne bom se izključeval iz tega kroga, ker sem tudi jaz krvav pod kožo in rabim kdaj kak nasmeh in trepljaj po rami. =).

Najbolj plastični prikaz zapisanega je urejanje lastnega videza. Ne govorim o "normalni" meri urejenosti, kjer sami sebi dišimo in se počutimo udobno.

Govorim o količini vodice po britju, ki bi kamot ubila vse živo v majhnem ribniku, nekateri osebki si ga pa napopajo na fris (in še kam). Lej če si fletn te bodo opazili (ženske ali moški - odvisno kam pač ciljaš). Z dodatno podporo dišav boš nedvomno opažen, a prej v kontekstu "p***a koji "frajer" se je je spet našprejal ko primadona?". Tega si pa verjetno noben pameten moški ne želi.

Ženske ste glede tega iste, tak da se ne smehljat prehitro. Včasih bi človek moral met prav kisikovo bombo za pasom, da se lahko z vami pogovarja na razdalji 2-eh metrov. Mislim đizus krajst!

Da gremo dalje (če si že zdaj ziritiran/a, ne beri dalje ker ne odgovarjam za tvoje počutje).

Namalanost frisa z vsemi možnimi "lepotnimi" pripomočki ne kaže na tvojo lepoto ampak prej na pomanjkljivosti, ki jih želiš zakriti. (Fina mera makeupa tukaj ni mišljena). Lej če imaš lepe oči ti jih ni treba poudarjat s tolikšnim temnilom, da moram prav pogledat al te je kdo prilepil na oko al si samo namazana. Prav tako ustnice. Halo teta, ja imaš jih, lepe ko kiršne, sam kušnem te pa nena na njih ker bom imel pol kozmetične industrije v sekundi30 na sebi. Mislim ddddddddddd, pol pa nonstop glos gor tap, tap, da se ja zadeve šajnajo. Ja super, fino, sexi si, zdaj pa po vlažno brisačo ker mi ni do maškarade. Pust je 1x letno, privoščite si tud halloween (če že morate) pol pa dajte ohranjat normalo. Hvala.

Dalje: cotice. Mislim đizus krajst koji faktor vse ene ne nosijo samo da bi pokazale kaj imajo in pričarale tisto česar nimajo. Glej, nisi pokrita z lastnim krznom, tak da ti ni treba kazat ledvičk pri -3 °C. Če jih čem videt in si mi jih pripravljena pokazat lahko grema na toplo. ;).
Wonderbra šalala. Mislim kojo tele si je izmislilo ta produkt je za odstrelit. Vidi, vidi sise ko iz najbolje domišljije. Pol pa skineš wonderbra pa imaš 2 krompirčka. In pol itak da ti gre na jok in preklinjaš vse zavajajoče kreatorje, medtem ko dekline dobiva duševno rano, ker razočaranja na moškem obrazu ne popravi nič na svetu.

"Najlepše" je ko jih postaviš pred dejstvo, da se rihtajo zato, da drugi za njimi gledajo (leti tudi na moške). In "ne, ne pa ni res..." bla,bla,bla in 1001 izgovor zakaj se rihtajo kot se.

Glej saj razumem, da si rada urejena in se fajn počutiš v lastni koži ampak ne si lagat, da je hoja in plesanje čez celo noč v šteklih prijetno opravilo. Juhu rečejo stopala ko jih spustiš na svobodo in prsti spet občutijo krvni obtok. Jipiii.
In ne mi rečt da so ti fajn oprijete hlače. Da so udobe. Hkrati pa v bedra zašvicaš trenom oka, ker ti koža nemre dihat. Daj no. + razen če se dejansko ne pogledaš v vsako izložbo mimo katere greš z namenom da si rečeš "damn, danes pa sem prava", potem definitivno ciljaš na to, da to slišiš ali vidiš iz oči drugih.

In pederčina, ki se skor vsaki dan pelje z avtom pod mojim oknom z decibeli da mu poplesujejo tablice - ja slišali smo te že 2 križišča prej in nisi nič večji frajer kot prvič ko sem si mislil "lej ga bedaka še en ki al ne more slišat lastnega glasu ko poje ob komadu, al pa ne zna drugega kot srepo gledat čez volan ko se pelje mimo kake dekline".

Tak, lahko bi še pluval na karbid a naj zaključim z: dokler nisi zadovoljen sam s sabo, ti noben kompliment ne more pričarat tega občutka.

Aja, pa "love to all" ... bend over and kiss my ass...:P...LMAO.....:))))))))

No comments: